Vi kan förpackat bäst!

Ring oss gärna på:

08-531 704 00

Plastsäckar, sopsäckar och papperskorgspåsar för alla behov

Plastsäckar & sopsäckar nu även rosa säckar

Matavfallssäckar, sopsäckar och avfallspåsar har alla behov av, och därför finns detta på lager hos Polypac. Det vi inte har, kan vi givetvis ordna fram.

För Polypac är ingen förfrågan för liten eller för stor.

På Polypac nöjer vi oss inte med att enbart erbjuda er plastsäckar och sopsäckar. Vi på Polypac är inte nöjda förens vi har tillgodosett ert behov, inte bara genom produkten utan även genom att erbjuda er ett helhetskoncept som är bättre än allt annat på marknaden idag, och I morgon.

Miljötänk är en självklarhet för oss.  Polypac har idag möjlighet att erbjuda er plastsäckar och sopsäckar i grön polyeten. Detta innebär att vi tillverkar miljövänliga påsar som är framtidssäkrade genom att de tillverkas av förnyelsebar råvara. Framtidssäkrat alltså.

Utöver detta så har Polypac möjlighet att få fram plastsäckar och sopsäckar av ny råvara, återvunnen plast m.m. Allt detta för att få fram exakt den specifikation just ert företag behöver för era plastsäckar och sopsäckar.

Var med och bidra till forskningen om bröstcancer. Byt färg på säcken bara. Det är inte svårare. För oss i alla fall… För mer information Klicka här och nu, tack.