Vi kan förpackat bäst!

Ring oss gärna på:

08-531 704 00

horizontal_bubbelplast

Industri & bygg

Avgränsningsband     Tejp     Sträckfilm

Är du på jakt efter emballage passande just din verksamhet? Då har du kommit rätt! Förutom att Polypac lagerhåller plockpåsar och blixtlåspåsar, täckfolie och åldringsbeständig byggfolie, grovsäcken och en uppsjö av andra säckar, så hjälper vi dig med att ta fram specialanpassade produkter passande just ditt behov.

Förpackningstejp, mattejp, silvertejp, byggtejp…
Kort sagt, vi har den tejp du behöver!

Vi lagerhåller mattejp, silvertejp, byggtejp, varningband och vanlig förpackningstejp. Vi har allt från den enklaste packtejpen till de mest tekniska tejperna.

Vi har givetvis hög kvalité på våra tejper. En ”silvertejp” eller ”gaffatejp” kan till exempel skilja oerhört i kvalité och man vill ju inte att förpackningstejpen ska förlora fäste eller gå sönder under transport. Billiga tejper håller generellt sämre, svårare att avlägsna och kan lämna limrester som är grymt svåra att få bort utan lösningsmedel. Varken miljövänligt eller särskilt roligt att hålla på med.

Tryck av er logo, text eller färg på de olika tejperna kan vi självklart också hjälpa till med. Hör gärna av er för exempel och/eller prover. Det fixar vi!

Här nedan följer några av de populäraste tejper vi har.

Mattejp Dubbelhäftande 370-010. 50mm, 25 meter/rulle, 30 rullar/förp.
Denna tejp håller mattorna på plats. Fungerar utmärkt till att skarva flera mattor för att skapa en enda sektion. Denna tejp är väldigt populär när man bygger utställningar, mässmontrar och liknande projekt.

Vävtejp 370-020. Silver, 50mm, 50 meter/rulle. 24rlr/förp.
Vår vävtejp passar fordonsindustrin, industrin och byggmarknaden. Dessa band spänner från allmänt ändamål till specialdukband och finns i olika färger och finish. Utöver detta erbjuder vi tejpen i olika bredd.

Packtejp 370-030 PP Transparent
Vår förpackningstejp lämpar sig utmärkt för de flesta sammanhang. Finns med PP, PVC och pappersbärare och använder antingen hotmelt, lösningsmedel eller vattenbaserad akryl.

Byggtejp 370-040. Orange, 50mm, 33 meter/rulle. 36 rullar/förp.
Vi erbjuder ett omfattande sortiment av konstruktionstejp som passar alla krav, inklusive kanalband, splicingband, metallfolieband och många fler. Ring oss för vårt kompletta sortiment.