Vi kan förpackat bäst!

Ring oss gärna på:

08-531 704 00

Om företaget

Polypac AB bildades 1980 och är idag en väletablerad distributör med mycket gott renommé och gedigen kunskap som håller absolut högsta servicegrad.

Vårt motto är ”Vi kan förpackat bäst!”, så vi har en del att leva upp till. Vi ger dig alltid professionell hjälp och goda råd om vad som passar just dina behov bäst, både vid enstaka inköp och större upphandlingar. Detta ser vi som en självklarhet.

Polypac lagerhåller idag en mängd olika polyetenprodukter. Allt från tuffare industriemballage till finare butiksemballage. Men du hittar även produkter för bygg, städ, renhållning och tvätt och konsumentförpackade påsar och säckar för hemmet. Att skräddarsy och ta fram kundanpassade produkter är en del av vår styrka. Det vi inte kan få fram, finns inte. Och det kan vi också ordna.

Vårt mål är att vi ska överträffa era förväntningar när det gäller kvalitet, pris och servicegrad. Det skall vara smidigt och garanterat att vara kund hos Polypac.

Vår vision är att vi inte enbart ska motsvara era förväntningar utan även överträffa dom. Polypac skall vara ett företag där kunder, anställda och samarbetspartners trivs och utvecklas tillsammans. Varje dag.

Vi är beredda att möta just dina krav, höga, låga, omöjliga eller enkla. Vi garanterar en servicegrad på 99% av vårt lagersortiment.

Ni kan vara säkra på att vi kommer att göra allt för att du ska uppfatta oss som rätt samarbetspartner och leverantör av plastprodukter för just er.