Om företaget

Relationer i centrum sedan dag ett

Sedan start har Polypac prioriterat goda och långsiktiga relationer med våra kunder. Det ska kännas roligt och personligt för kunderna och personalen att göra affärer. Polypac är inte bara en leverantör utan även en affärspartner.

”Vi kan förpackat bäst!”. Detta är vårt motto, så vi har en hel del att leva upp till. Vi ger dig alltid professionell hjälp och goda råd om vad som passar just dina behov bäst, både vid enstaka inköp och större upphandlingar. Detta ser vi som en självklarhet.

Polypac AB bildades 1980 och är idag en väletablerad distributör med mycket gott renommé och gedigen kunskap som håller absolut högsta servicegrad.

Framåt

Vårt mål är att vi ska överträffa era förväntningar när det gäller kvalitet, pris och servicegrad. Det skall vara smidigt och garanterat att vara kund hos Polypac.

Service

Vi är beredda att möta just dina krav, höga, låga, omöjliga eller enkla. Vi garanterar en servicegrad på 99% av vårt lagersortiment.

Ni kan vara säkra på att vi kommer att göra allt för att du ska uppfatta oss som rätt samarbetspartner och leverantör av plastprodukter för just er.

Kvalitet
Kvalitet

Polypac AB ska leverera produkter och tjänster som minst uppfyller våra kunders ställda krav och förväntningar då vår ambition är att skapa långsiktiga kundrelationer.

Läs mer

fakta-om-plast
Fakta om plast

Plastprodukter kan användas om och om igen, vi gör nya produkter av dem eller omvandlar dem till energi genom bearbetning eller energiåtervinning.

Läs mer

miljö
Miljö

Vår verksamhet präglas av hög miljömedvetenhet och en självklarhet är att vi alltid uppmärksammar er om det bästa miljövalet.

Läs mer

Polypac skapar affärsrelationer som räcker hela livet

Vi gillar våra kunder och våra kunder gillar oss

Grundstommen i bolaget är att det ska vara roligt och lättsamt att ha med Polypac att göra. Vi ser inga problem utan istället utmaningar. Den mentaliteten genomsyrar hela vår organisation och är avgörande för både vår egen och våra kunders framgångar.

Ansvar för miljön

Våra produkter tillverkas i huvudsak av polyeten. Polyeten är lätt att återanvända och tillverka nya produkter av. De flesta svarta sopsäckarna är tillverkade av återvunnen polyeten. När en polyetenprodukt till slut inte längre används går den till förbränning och utnyttjas på så sätt som energi i våra värmeverk.

Vision

Vår vision är att vi inte enbart ska motsvara era förväntningar utan även överträffa dom. Polypac skall vara ett företag där kunder, anställda och samarbetspartners trivs och utvecklas tillsammans. Varje dag.

Vill du fråga oss något eller är bara nyfiken?

Det vi inte kan ta fram, finns inte. Och det kan vi också ordna.
mika-polypac-kf
Mika Spanedal

VD, Polypac

+46 70-778 41 12
mika@polypac.se

Prenumerera på vårt nyhetsutskick

Ta del av nyheter, aktuella kampanjer och erbjudanden.

    Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.

    Ring oss gärna på:

    08-531 704 00