Sopsäckar

En sopsäcks kvalité och användningsområden avgörs av vilket material den tillverkas i samt hur många skikt (coex) sopsäcken består av. Många stirrar sig tyvärr blinda på sopsäckens tjocklek, vilket säger mycket lite om dess kvalité och egenskaper.

Bra sopsäckar ska ha hög punkteringsstyrka, stark rivstyrka och riktigt bra svetsar! För du vill väl inte ha soporna på golvet… dom ska ju vara kvar i sopsäcken!

Behöver du en slitstark sopsäck som fungerar att använda på en byggarbetsplats?

Då fungerar inte samma typ av sopsäck som du använder i ditt trädgårdsarbete. Men Polypac kan erbjuda alla tänkbara varianter av sopsäckar.

Rensar du ditt garage?

Då behöver du en sopsäck som klarar något tuffare förhållanden än den sopsäck som du använder när du städar kontoret.

En sopsäck tillverkad av linjär, lågdensitet polyeten (LLD) kännetecknas av att sopsäcken är seg och stark, vilket gör den svår att punktera.

Sopsäckar tillverkad av lågdensitet polyeten (LD) är den vanligaste på marknaden.

En coextruderad sopsäck tillverkas i flera olika skikt. Dessa skikt kan bestå av olika material så att man på så sätt få en sopsäck med helt unika egenskaper.

Väldigt många sopsäckar tillverkas idag av återvunnen råvara, vilket är bra för miljön.

Men kvalitén på den återvunna råvaran kan vara väldigt ojämn.

Dålig kvalité på återvunnen råvara kan ibland lukta starkt av sopor och vara skör som papper.

Polypac lägger högsta vikt att leverera kvalité och enbart sälja sopsäckar tillverkade av riktigt bra återvunnen råvara.

Varför ska vi välja sopsäckar ifrån Polypac?

Vi har standard sortiment av fler än 30 olika varianter av sopsäckar för olika ändamål. För oss är det viktigt att vara just er behjälplig med rätt sopsäck för just ert behov.

Detta för att inte belasta våra ändliga resurser med mer än nödvändigt för att få rätt funktion för just ert faktiska behov.

Ni kan välja en billig sopsäcksäck för det enklare ändamålet men skalan därifrån till att klara tuffare avfall så som kakel är stor. Och inte minst så är våra matavfallssäckar i en klass för sig med dubbla svetsfogar för att förhindra läckage.

Om du inte hittar ert behov av sopsäckar i vårt standard sortiment så är vår styrka att skräddarsy en sopsäck för just ert behov, detta för vi kan förpackat bäst även när det gäller sopsäckar.

Fler produkter

Sträckfilm

För allt från enkla till högpresterande förpackningsmaskiner.

Läs mer

Papperskorgspåse
Papperskorgspåse

Våra påsar är tillverkade av prima LD-polyeten alt. prima HD-polyeten.

Läs mer

E-handelspåse
E-handelspåse

E-handelspåsar eller postorderpåsar med återförslutning.

Läs mer

Bärkassar
Bärkassar

Miljökassar av kvalité.

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsutskick

Ta del av nyheter, aktuella kampanjer och erbjudanden.

    Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.

    Ring oss gärna på:

    08-531 704 00