Sopsäckar

Sopsäckar

En säcks kvalité och användningsområden avgörs av vilket material den tillverkas i samt hur många skikt (coex) den består av. Många stirrar sig tyvärr blinda på säckens tjocklek, vilket säger mycket lite om dess kvalité och egenskaper. Bra sopsäckar ska ha hög punkteringsstyrka, stark rivstyrka och riktigt bra svetsar! För du vill väl inte ha soporna på golvet… dom ska ju vara kvar i säcken!

Behöver du en slitstark sopsäck som fungerar att använda på en byggarbetsplats?

Då fungerar inte samma typ av säck som du använder i ditt trädgårdsarbete.

Rensar du ditt garage?

Då behöver du en säck som klarar något tuffare förhållanden än den säck som du använder när du städar kontoret.

En säck tillverkad av linjär, lågdensitet polyeten (LLD) kännetecknas av att säcken är seg och stark, vilket gör den svår att punktera. Sopsäckar tillverkad av lågdensitet polyeten (LD) är den vanligaste på marknaden. En coextruderad säck tillverkas i flera olika skikt. Dessa skikt kan bestå av olika material så att man på så sätt få en säck med helt unika egenskaper.

Väldigt många sopsäckar tillverkas idag av återvunnen råvara, vilket är bra för miljön. Men kvalitén på den återvunna råvaran kan vara väldigt ojämn. Dålig kvalité på återvunnen råvara kan ibland lukta starkt av sopor och vara skör som papper. Polypac lägger högsta vikt att leverera kvalité och enbart sälja säckar tillverkade av riktigt bra återvunnen råvara.

Fler produkter

Sträckfilm

För allt från enkla till högpresterande förpackningsmaskiner.

Läs mer

Papperskorgspåse
Papperskorgspåse

Våra påsar är tillverkade av prima LD-polyeten alt. prima HD-polyeten.

Läs mer

E-handelspåse
E-handelspåse

E-handelspåsar eller postorderpåsar med återförslutning.

Läs mer

Bärkassar
Bärkassar

Miljökassar av kvalité.

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsutskick

Ta del av nyheter, aktuella kampanjer och erbjudanden.

    Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.

    Ring oss gärna på:

    08-531 704 00