Vi kan förpackat bäst!

Ring oss gärna på:

08-531 704 00

Bärkassar, plastpåsar med tryck, postorderpåsar & e-handels påsar för alla behov

Bärkassar, postorderpåsar, e-handelspåsar och plastpåsar med tryck

Soft zip     Coffe bag     E-handelspåse     Bärkassar

Kassar och påsar i alla dess former och material, det är något vi kan. Det spelar ingen roll om ert behov gäller större eller mindre kvantiteter, hos Polypac är alla kunder välkomna.

Våra plastpåsar med och utan tryck, e-handels påsar och bärkassar i plast tillverkas i huvudsak av polyeten, det är ett material som är lätt att återanvända och tillverka nya saker av. Återvinning helt enkelt.

Kontakta oss så hjälper vi er med att ta fram det som passar just för era behov.

Psst! Otryckta bärkassar finns alltid på vårt lager i Norsborg.

E-handels påsar eller postorderpåsar?
Oavsett namn så har vi den!

E-handels påsar är enkla att packa och försluta. Produkterna läggs in i postorderpåsen och försluts sedan med den självhäftande tejpremsan. Mycket smidigt och enkelt för slutanvändaren.

Våra postorderpåsar är en perfekt varumärkesbärare. Vi kan även tillverka dessa med olikfärgad in/utsida (exempelvis svart insida och vit utsida). Detta är för att innehållet inte skall synas igenom plastmaterialet och den vita utsidan gör att trycket blir kanon.

Polypacs e-handels påsar håller givetvis hög kvalité och tål transportbolagets tuffa tag.

Vi har tillverkar självklart plastpåsar med tryck för vanliga butiker också.

Vi gör det lättare att återanvända din bärkasse

Polypac jobbar ständigt med miljön i fokus. Så varför är plast fortfarande så laddat och kontroversiellt? Varför pratas det så illa om plast? Vår spontana svar på det är djup okunskap om vad plasten egentligen innebär, för det som är vedertagen obestridlig fakta är att plasten är mycket hållbar och det därför är mycket viktigt hur vi hanterar all plast.

Kastar vi plast i naturen så har det en mycket lång nedbrytningstid. Men kastar du saker i naturen? Det trodde inte vi heller att du gör, utan använder du plastpåsar och annan plast med respekt för vår natur så är plasten en fantastisk resurs för vår välfärd och vår klimatpåverkan dvs, carbon footprint. Man kan faktiskt tillverka plast även ifrån andra råvaror än olja, tex. skogsråvara, växter, mikroorganismer och inte minst återvunnen plast.

Välj en leverantör som ständigt jobbar för att tillverka en mer hållbar produkt. Det gör vi på Polypac, för vi vet att vi måste värna om framtidens resurser och natur. Vi jobbar inte kortsiktigt, för det tjänar vi inte på.