Butik & e-handel

E-handelspåsar, bärkassar eller postorderpåsar?
Oavsett namn så har vi den!

Bärkassar och påsar i alla dess former och material, det är något vi kan. Det spelar ingen roll om ert behov gäller större eller mindre kvantiteter, hos Polypac är alla kunder välkomna.

Våra plastpåsar med och utan tryck, e-handels påsar och bärkassar i plast tillverkas i huvudsak av polyeten, det är ett material som är lätt att återanvända och tillverka nya saker av. Återvinning helt enkelt.

Bärkassar, postorderpåsar, e-handelspåsar och plastpåsar med tryck

E-handelspåsar är enkla att packa och försluta. Produkterna läggs in i postorderpåsen och försluts sedan med den självhäftande tejpremsan. Mycket smidigt och enkelt för slutanvändaren.

Våra postorderpåsar är en perfekt varumärkesbärare. Vi kan även tillverka dessa med olikfärgad in/utsida (exempelvis svart insida och vit utsida). Detta är för att innehållet inte skall synas igenom plastmaterialet och den vita utsidan gör att trycket blir kanon.

Polypacs e-handels påsar håller givetvis hög kvalité och tål transportbolagets tuffa tag. Vi har tillverkar självklart plastpåsar med tryck för vanliga butiker också.

E-handelspåse
E-handelspåse

E-handelspåsar eller postorderpåsar med återförslutning.

Läs mer

Bärkassar
Bärkassar

Miljökassar av kvalité.

Läs mer

Coffe bag
Coffe bag

Ett prisvärt alternativ till plastpåsen.

Läs mer

Soft Zip
Soft Zip

Minipåse för små produkter.

Läs mer

Blixtlåspåse / Zip påse
Blixtlåspåse / Zip påse

Våra blixtlåspåsar är tillverkade av prima LD-polyeten och finns både med och utan skrivfält.

Läs mer

Planpåse
Planpåse

Våra planpåsar är tillverkade av prima LD-polyeten och finns i många olika format och tjocklekar.

Läs mer

Pet flaskor
Pet flaskor

Prisvärda petflaskor i olika färger och storlekar.

Läs mer

Vi gör det lättare att återanvända din bärkasse

Polypac jobbar ständigt med miljön i fokus. Så varför är plast fortfarande så laddat och kontroversiellt? Varför pratas det så illa om plast? Vår spontana svar på det är djup okunskap om vad plasten egentligen innebär, för det som är vedertagen obestridlig fakta är att plasten är mycket hållbar och det därför är mycket viktigt hur vi hanterar all plast.

Kastar vi plast i naturen så har det en mycket lång nedbrytningstid. Men kastar du saker i naturen? Det trodde inte vi heller att du gör, utan använder du plastpåsar och annan plast med respekt för vår natur så är plasten en fantastisk resurs för vår välfärd och vår klimatpåverkan dvs, carbon footprint. Man kan faktiskt tillverka plast även ifrån andra råvaror än olja, tex. skogsråvara, växter, mikroorganismer och inte minst återvunnen plast.

Välj en leverantör som ständigt jobbar för att tillverka en mer hållbar produkt. Det gör vi på Polypac, för vi vet att vi måste värna om framtidens resurser och natur. Vi jobbar inte kortsiktigt, för det tjänar vi inte på.

Polypacs e-handels påsar håller givetvis hög kvalité och tål transportbolagets tuffa tag. Vi har tillverkar självklart plastpåsar med tryck för vanliga butiker också.

Miljövänliga bärkassar

Vill du fråga oss något eller är bara nyfiken?

Det vi inte kan ta fram, finns inte. Och det kan vi också ordna.
mika-polypac-kf
Mika Spanedal

VD, Polypac

+46 70-778 41 12
mika@polypac.se

Prenumerera på vårt nyhetsutskick

Ta del av nyheter, aktuella kampanjer och erbjudanden.

    Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.

    Ring oss gärna på:

    08-531 704 00