Armeradfolie

Armeradfolie

Armeradfolie går att använda till både att täcka och skydda material och gods m.m. Passar inte något ur vårt standardsortiment just ert behov, så har vi möjlighet att anpassa storlek, tjocklek, färg, material, förpackningsstorlek i precis den specifikation ni önskar. Vi kan även erbjuda armeradfolie med tryck eller infärgat material eller annan teknisk specifikation. Se mer under fliken kundanpassat. Tveka inte att kontakta oss, så kan vi tillsammans hitta den bästa lösningen för just ert behov.

Fasadväv

Polypac lagerför armerad fasadväv som är till för att täcka byggnader/ställningar vid byggnation eller renoveringar. Passar inte något ur vårt standardsortiment just ert behov, så har vi möjlighet att anpassa storlek, tjocklek, färg, material, förpackningsstorlek i precis den specifikation ni önskar. Tveka inte att kontakta oss, så kan vi tillsammans hitta den bästa lösningen för just ert behov.

Fler produkter

Sträckfilm

För allt från enkla till högpresterande förpackningsmaskiner.

Läs mer

Sopsäckar
Sopsackar

Hjälp miljön med sopsäck i polyeten.

Läs mer

E-handelspåse
E-handelspåse

E-handelspåsar eller postorderpåsar med återförslutning.

Läs mer

Folier

Skydda era varor med kvalitativt folie.

Läs mer

Vill du fråga oss något eller är bara nyfiken?

Det vi inte kan ta fram, finns inte. Och det kan vi också ordna.
mika-polypac-kf
Mika Spanedal

VD, Polypac

+46 70-778 41 12
mika@polypac.se

Prenumerera på vårt nyhetsutskick

Ta del av nyheter, aktuella kampanjer och erbjudanden.

    Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.

    Ring oss gärna på:

    08-531 704 00